Sisteme de climatizare pentru a darui familiei, invitatilor sau clientilor dvs. senzatia de reimprospatare, de relaxare si un aer curat. Va oferim sisteme de climatizare pentru exterior, sisteme de racire a aerului pentru terase, sisteme de climatizare pentru locuri de odihna, piscine, hoteluri, restaurante, plaje.
Aceste sisteme de climatizare pot fi folosite si in arhitectura, in decoratiuni exterioare, in peisagistica, in diverse campanii publicitare.

CE NE BUCURA MAI MULT DECAT SOARELE? SA PUTEM SA II SUPORTAM CALDURA!

Cu o pulbere fina de apa aerul se raceste semnificativ ca si aerul conditionat, neavand insa si efectele daunatoare ale acestuia.
Reducerea temperaturii se obtine prin aspersia apei cu ajutorul unei pompe de mare putere, la o presiune de 70 Bari. Printr-o serie de duze speciale se pulverizeaza particula de apa de dimensiuni foarte mici (sub 35 de microni). Duzele respective pot fi dispuse pe sisteme de tevi sau ventilatoare.

CONSUM REDUS DE ENERGIE SI APA

Evaporarea stropilor de apa reduce temperatura cu circa 10-15 grade Celsius in functie de temperatura exterioara. 1 gram de apa are nevoie de 600 Ka. Schimbul de energie conduce la scaderea temperaturii.

Casa-Tunquen-12-850x450

yard-misting

img_divider

Beneficiile serviciului

  Racirea aerului cu pana la 15o C
  Indepartarea prafului si mirosurilor neplacute
  Mareste cifra de afaceri
  Consum redus de energie si apa
  Efect benefic asupra pielii si respiratiei