Noi cunoastem limbajul florilor!

Udarea cu sistemul de irigatii nu se compara cu udatul manual, indiferent cu cata grija este efectuat. Sistemele de irigatii PROFESIONALE ofera o udare uniforma, o cantitate optima de apa pentru fiecare centimetru patrat de teren, în mod omogen si la timpul oportun. Rezultatele se vad imediat, astfel gazonul irigat automat îsi mentine frumusetea o perioada îndelungata de timp, iar plantele au o dezvoltare si înflorire abundenta.

SISTEME DE IRIGATII INSTALATE DE O ECHIPA PROFESIONISTA

Udarea se realizeaza cu aspersoare "pop-up" care ies, uda si intra la loc in pamant, picuratoare si alte corpuri de udare controlate de un programator (clasic sau cu Wi-Fi) cu mai multe circuite de udare. Toate componentele sistemului de irigatii sunt ascunse vederii iar programarea circuitelor se face pe o perioada de pana la un an.

ASIGURAM VIATA LUNGA GRADINII DUMNEAVOASTRA

Un sistem profesional de irigatii pentru o suprafata de 1000 mp poate fi instalat in 4 - 6 zile si include refacerea gazonului deteriorat, daca este cazul. Proiectam sisteme de irigare adaptate pentru fiecare situatie, tinând cont în permanenta de exigentele dumneavoastra. Sistemul de udare nu include si pompa de alimentare cu apa sau sistemul de alimentare cu apa format din pompe si rezervor tampon.

 

 

Beneficiile serviciului

  Scapati de grija udarii plantelor cu furtunul
  Udare uniforma pe toata suprafata gradinii
  Irigare cu programare orara
  Gazonul irigat automat isi mentine frumusetea o perioada indelungata de timp
  Udare in functie de necesitatile fiecarei plante/zone