Noi cunoastem limbajul florilor!

Dupa o zi obositoare la birou, ce poate fi mai placut decat un rasfat in propria curte, printre flori, in susurul unui mic iaz, la umbra unei tufe de caprifoi care inmiresmeaza chiar si cea mai poluata atmosfera? In serile de vara, pe terasa casei tale, este o placere sa stai cu prietenii si sa asculti concertul greierilor din gazonul proaspat tuns, sa te imbeti cu parfum de Regina Noptii. Oferta de amenajare gradina si spatii verzi pe care o punem la dispozitia dumneavoastra include si servicii complete de proiectare si ingrijire pentru gradina pe care o aveti atat acasa cat si la birou.

GAMA LARGA DE PLANTE SI FLORI

Apeland la serviciile noastre de amenajari gradini, acestea pot fi realizate. Oferim servicii de infiintare si intretinere gazon in gradina dumneavoastra, proiectare si realizare ronduri de flori in gradina, plantare si intretinere arbori si arbusti, proiectare si constructie de elemente de decor, proiectare si amenajare sisteme profesionale de irigatii care sa asigure necesarul de apa atat pentru plante cat si pentru gazon.

ACORDAM ATENTIE MICILOR DETALII

Oferta de amenajare gradina si spatii verzi pe care o punem la dispozitia dumneavoastra include si servicii complete de proiectare si ingrijire pentru gradina pe care o aveti atat acasa cat si la birou. Oferim din stocul propriu o gama larga de plante si flori decorative.

amenajare spatii verzi

trimming_hedge

img_divider

Beneficiile serviciului

 

  Pot constitui locuri de desfăşurare pentru diverse evenimente sociale şi culturale
  Pot deveni locuri de joacă pentru copii
  Un aer mai pur
  Un sol mai bogat
  Atenueaza impresia de rigiditate şi ariditate a oricarei constructii